АРХИВА

Извештај за реализацијата на трибина на тема „30 години развој на Армијата - формирање, настани, успеси, предизвици, иднина“. На 28-ми март 2022 година, со почеток во 11.00 часот во Домот на Армијата во Скопје се одржа трибина на тема „30…

Здружение на граѓани "Балкански форум за безбедност"/NGO "Balkan security forum" Скопје, "Јане Сандански" 12/1-18, тел. +389 2463 842, +389 71 306 961, e-mail: bsf@bsf.org.mk СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИТЕ Почитувани, На 28-ми март (понеделник) со почеток во 11.00 часот во Домот на…

Медиумите за Панел дебатата Дел од прилозите на медиумите: https://mia.mk/2019/10/panel-debata/ Панел дебата на тема „Периодот пред нас – време на безбедносни предизвици и неопходни чекори“ Ивана Батев • 24 октомври 2019 Неизвесна, но стабилна е актуелната безбедносна состојба во Северна…

Асоцијација на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи _____________________________________________________________________________ Здружение на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста– Балкански форум за безбедност – Клуб на генерали – Дипломатски клуб Скопје – Здружение на дипломирани студенти на НАТО…

ОСВРТ, Заклучоци и препораки од панел сесијата на тема: "Периодот пред нас – време на безбедносни предизвици и неопходни чекори" организирана од Балкански форум за безбедност и Асоцијацијата на здруженија од областа на безбедноста, одбраната и меѓународните односи, 24 октомври…

Панел дебата "Република Македонија пред нова историска одлука" Дом на АРМ, Скопје, 25 септември 2018 година Панел дебатата беше организирана и реализирана од страна на Асоцијацијата на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи која ја сочинуваат следните…

МАКЕДОНИЈА Дебата „Македонија пред новата историска одлука" Асоцијацијата на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи, денеска во Домот на АРМ ќе одржи Панел дебата на тема „Македонија пред новата историска одлука“.  а1он.мк Канал 5 25 септември 2018,…

Асоцијација на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи ______________________________________________________________________________ Здружение на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста– Балкански форум за безбедност – Клуб на генерали – Дипломатски клуб Скопје – Здружение на дипломирани студенти на НАТО…

ОСВРТ, Заклучоци и препораки од научно-експертската конференција на тема "БЕЗБЕДНОСТА ОД АСПЕКТ НА ВНАТРЕШНИТЕ АКТУЕЛНИ СОСТОЈБИ И ГЛОБАЛНИТЕ АСИМЕТРИЧНИ ЗАКАНИ", организирана од Здружението на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста во соработка и соорганизација на Балкански форум за безбедност,…

ПАРТНЕРИ - СОРАБОТНИЦИ
PARTNERS - ASSOCIATES

ДОНАТОРИ
DONORS

Линкови
Links