СООПШТЕНИЈА

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИТЕ 28.03.2022

Здружение на граѓани “Балкански форум за безбедност”/NGO “Balkan security forum” Скопје, “Јане Сандански” 12/1-18, тел. +389 2463 842, +389 71 306 961, e-mail: bsf@bsf.org.mk СООПШТЕНИЕ

Повеќе »
Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИТЕ, 24.10.2019

Асоцијација на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи _____________________________________________________________________________ Здружение на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста– Балкански форум за безбедност

Повеќе »
Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИТЕ, 25.09.2018

Асоцијација на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи ______________________________________________________________________________ Здружение на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста– Балкански форум за безбедност

Повеќе »

БСФ ВО МЕДИУМИТЕ

БСФ во медимите

Медиумите за Панел дебатата, 24.10.2019

Медиумите за Панел дебатата Дел од прилозите на медиумите: https://mia.mk/2019/10/panel-debata/ Панел дебата на тема „Периодот пред нас – време на безбедносни предизвици и неопходни чекори“

Повеќе »
БСФ во медимите

Медиумите за панел дебатата, 25.09.2018

МАКЕДОНИЈА Дебата „Македонија пред новата историска одлука” Асоцијацијата на здруженија од сферата на безбедноста, одбраната и меѓународните односи, денеска во Домот на АРМ ќе одржи

Повеќе »

ГАЛЕРИЈА

Контакт

Email: bsf@bsf.org.mk
ПАРТНЕРИ - СОРАБОТНИЦИ
PARTNERS - ASSOCIATES

ДОНАТОРИ
DONORS

Линкови
Links